About

KOOZIE is de Rotterdamse schrijfwijze van ‘cosy’ en staat voor de nieuwe beleving in ’t Hart van Rotterdam. Wij zijn open van dinsdag tot en met zondag op ’t Noordereiland met de mogelijkheid te ontmoeten, inspireren, kennis en ervaringen te delen en daardoor te creëren.

KOOZIE wil ‘eilanders’, Rotterdammers en voorbijgangers een prettige plek bieden om elkaar te ontmoeten op het Noordereiland. Dit alles onder het genot van een lekker drankje, een smaakvol ontbijt of lunch, een uitgebreide borrel of een huisgemaakt stuk taart.

Start de ochtend met een KOOZIE ontbijt en eindig de avond met een lekkere biologische Sloveens wijn of een koud biertje. KOOZIE biedt de ruimte voor de koffieliefhebber, met koffie van de Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters. De zoetekauw, met heerlijk huisgemaakt zoet. Maar ook de geïnteresseerde in een rustige plek voor het lezen van een boek, een vergadering, studeren, een high-tea, workshop, borrel, of voor het vieren van je verjaardag. KOOZIE heeft een lichte en ruime plek aangepast aan jou wensen. Wij kijken in elk geval uit naar je komst!

KOOZIE is op 31 oktober 2016 geopend in ’t Hart van Rotterdam. Kom langs op de van der Takstraat 51, Noordereiland en ervaar op een Rotterdamse wijze ‘cosy’.

Volg ons op FACEBOOK & INSTAGRAM op en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, openingstijden en evenementen.

Tot snel!?